פטריות בין אצבעות הרגליים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

01/10/2008 | 22:14 | מאת: רינת

שלום, לאחי יש פטריות בין אצבעות הרגליים אשר הגיעו למצב של זיהום. הוא סובל כאבים איומים, גירודים,וקילוף של העור. פנה למיטב המומחים והפרופסורים ואף היה מאושפז - מורח משחות וטיםל בכל דרך שהמליצו לו אך ללא הטבה.הוא מגיע למקרים שלא יכול לנעול נעל או לדרוך על הרגליים.המצב רק מחמיר- בבקשה עזרה במתן פתרון...תודה רבה ושנה טובה - רינת

27/11/2008 | 21:14 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

נשמע כי יש באן בעיה קשה, אשר קשורה בעיקרה לרפואת העור. הייתי ממליץ לפנות למומחה בתחום. לשקול נטילת תרביות, ואף ביופסיה- כל זאת על מנת לזהות את הגורם, ולנסות לטפל בו. ד"ר אבשלום שלום

12/05/2009 | 23:22 | מאת: דיקלה

אשמח להמליץ לכם על טיפות המאופתיות שיתנו תוצאה חד משמעית תו 8 ימים לפרטים נוספים: [email protected]

12/05/2009 | 23:22 | מאת: דיקלה

אשמח להמליץ לכם על טיפות המאופתיות שיתנו תוצאה חד משמעית תו 8 ימים לפרטים נוספים: [email protected]

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי