חשש מעקיצת זבוב החול

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

07/08/2008 | 14:37 | מאת: ליאת

לבתי בת התשע הופיעה עקיצה "רגילה" בגשר האף לפני כחודש, מאז ההעקיצה התפתחה לפצע עם הילה מסביבו. אנו גרים בעמק בית שאן ולכן החשש שלי, שמדובר בעקיצת זבוב החול, בנוסף, קבלנו הנחיה לטפל בפצע עם "פוסידין" ובינתיים אחרי שבוע טיפול אין שיפור. אם אכן החשש יתברר כנכון, האם יש סכנה שבגלל הקרבה לעניים הפצע עלול להתפתח עד לאיזור העין ולסכן את הראיה? בנוסף, האם יש חשיבות לגילוי מוקדם של מקור העקיצה לטיפול וריפוי מהיר יותר? אודה לתשובתך...

07/08/2008 | 20:11 | מאת: דניאל וייס

אני מציע לבצע מעקב כל 48 שעות אצל רופא המשפחה רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי