יובש בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/06/2008 | 00:13 | מאת: איילת

אני בת 36 יש לי עור קשה וסדוק בעקבים כבר הרבה שנים כמה שאני מסירה עם אבן ומשחות לא עוזר וזה מתחדש{העור היבש] לפעמים יש סדקים עם חתכים עמוקים וכואבים מאוד לפני כשבועיים הבחנתי בקילוף דמוי פיצוצים בכל כף הרגל ובבוהן יש לי עור דמוי קשקשים בצע לבן רופא עור המליץ על משחה קסריאל 50 איך אני משתמשת במשחה הזאת והאים היא תיתן לי מענה[אני נועלת נעלי קרוקס רוב שעות היום]

22/06/2008 | 12:48 | מאת: דניאל וייס

סביר להניח שזאת המלצה טובה – אבל כדאי להקדים ייבוש טוב של הרגליים שלך אחרי מקלחת בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי