פצע שלא מגליד מעל שנה וחצי.

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

02/12/2016 | 20:18 | מאת: יעל

שלום, אימי עברה רק לאחרונה ביופסיה על פצע ברגל שלא מגליד מעל שנה וחצי אולי שנתיים. מאופיין: כפצע שאומנם נוצרת שכבה של קליפה אך מתקלפת כל פעם מחדש. אנחנו מחכים לתוצאות הביופסיה וכמובן שרופא העור נתן לה כעת משחה והיא מכסה את הפצע בפלסטר . שאלות: כעת ומשום מה מעבר לחור שנוצר אחרי הביופסיה אין כבר את הגלד האם צריך להשים את הפלסטר או שהוא מונע את היווצרות הגלד? האם פצע כזה הוא בהכרח סרטני אם אדם לא סובל מבעיות נוירולוגיות, דם, סכרת ולא נוטל תרופות.? האם כדאי לחזור על הביופסיה אם תצא תקינה? ומהן הסיבות חוץ מסרטן לפצע שאינו מגליד באדם בריא? תודה על המענה

כאשר התשובה תהיה מוכנה, אנסה לעזור לך בפיענוח החלמה מהירה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי