פגיעה בציפורן באופן חלקי

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

10/03/2018 | 10:55 | מאת: תמי

היי שאלה ברשותך...קיבלתי מכה בציפורן של הזרת .הציפורן נפגעה בחלקה ולכן כשצמחה מחדש ... צמחה שלא בשלמותה . כלומר בפינה של הצפורן היכן שנפגעה לא נשארה ציפורן. חשבתי להסיר את כל הציפורן כדי שתצמח במלואה אך אורטופד טען שלא ניתן לעשות דבר . יתכן והמכה גרמה שתאי עצב נפגעו ולא תוכל להתבצע צמיחה תקינה ? או שישנן דרכי טיפול נוספים. אודה לתשובתך . תמי

21/03/2018 | 00:15 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

כמובן שללא בדיקה לא ניתן לעזור אבל צודק האורטופד שהסרת הציפורן איננה הפתרון. בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי