פצע ברגל סוכרתית שלא ניסגר

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

10/12/2017 | 10:44 | מאת: דב

שלום אבי בן 76 עם רגל סוכרתית שיש בא פצע מכוער ושלא רוצה להיסגר עבר טיפולים שונים כגון משחות אוזון וכו ולא ניסגר המליצו לנסות טיפות "פוליהיל" שזה עושה פלאים א. האם זה נכון ומישהו מכיר זאת? ב. היכן משיגים? בקופ"ח כללית אין. ג. משהו מכיר רופא שיכול לעזור ?

23/12/2017 | 19:11 | מאת: פרופ אבשלום שלום

פוליהיל היינה תרופה מאוד מעניינת, לצערי אינני חושב שהיא נמצא בסל של הקופות. כמו כן לא ברור באופן חד משמעתי כי היא עוזרת. לדעתי כרגע לא ניתן להשיגה. או לפחות אין לי מושג מהיכן ניתן להשיגה או, באם היא עוד מיוצרת פני למומחה, אני בטוח כי יוכל לעזור בחבישות אחרות! בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי