ציפורן עם שטף דם ביד

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

25/10/2017 | 23:23 | מאת: ליאת

היי קיבלתי מכה בציפורן כתוצאה מטריקת דלת חזקה , מייד הופיע צבע כחול סגול מתחת לציפורן עם נפיחות בקצה האצבע. כבר יומיים והכאב לא עובר ובלתי נסבל כמו דקירות ולחץ . האם כדאי ללכת לרופא ? לאיזה רופא לפנות ?? או לחכות שזה יעבור לבד?

08/11/2017 | 14:43 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

במידה ויש כאבים יש צורך לנקז את ההמטומה על ידי דקירות של הציפורן. כל כירורג יכול לעשות זאת . יתכן ויש זיהום או בעיה אחרת ולצורך כך, רצוי לפנות למומחה. בהצלחה! פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי