הרפס

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

30/10/2015 | 12:20 | מאת: שי

שלום ... בשנה שעברה בדיוק במעבר מהקיץ לחורף נתקפתי בגל של הרפס בשפתיים ולאחר מכן מיד אפטה. זה הגיע אחד אחרי השני או שההרפס עבר ומיד אחריו חזר שוב אחד חדש. עכשיו במזג האוויר המעבר בין הקיץ לחורף שוב התפתח לי הרפס. אני שמה משחת ג'ל "וירו מרץ" ומחליפה ציפה לכרית כל יומיים. האם יכול להיות שההרפס תוקף אותי כתוצאה משינויי מזג האוויר והאם יש משחה או טיפול מהיר וחזק יותר מהוירו מרץ?תודה מראש.

עקרונית כל שינוי של מזג אוויר, מחלת חום, לחץ נפשי או מצבים אחרים יכולים לגרום להתפרצות של הרפס. ניתן לטפל , על יד כדורים שהם בדרך כלל יעילים יותר ממשחה. הרופאים המומחים לנושא זה הינם רופאי עור בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי