גולה/פצע בישבן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/07/2015 | 07:16 | מאת: יערה

שלום. בת 25. כבר תקופה ממש ארוכה, מעל שנתיים יש לי פצע בישבן. הוא נמצא בין הלחיים של הישבן בדיוק באמצע. מעל פי הטבעת, קרוב לקצה של החיבור של הלחיים. הוא לא נמצא שם תמיד. לפעמים אין לי שם כלום ולפעמים מן גולה שכואבת לי מאוד, עד כדי שאעשה לי לשבת, וכשאני מעבירה על הפצע מגבון ברוב הפעמים יורד דם. כשיש לי את הפצע הוא מאוד מגרד ומזיע, רטוב כזה. הוא בא לי בערך פעמיים בחודש ואני חושבת שהוא בא כשחם לי בישבן או אחרי שאני יושבת. אני ממש מתביישת להיבדק אצל רופא ואין סיכוי שאעשה את זה. לכן אודה לך מאוד אם תכתוב לי מה זה יכול להיות ושתמליץ לי על משחה שלפי דעתך תעזור. בבקשה תעזור לי..

נשמע כאילו יש לך מצב של הידרואדניטיס או פילונידל סינוס רצויה בדיקה של רופא מומחה לרפואת עור, כירורגיה פלסטית או כירורג כללי. ללא בדיקה ללא ממליצים על טיפול בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי