טיפול בפצע לחץ

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

26/01/2015 | 18:59 | מאת: אב

אבא שלי מאושפז במוסד שיקומי בעקבות קטיעה שעבר ברגלו.בעקבות שכיבה ממושכת בבית החולים לפני כן הופיעו לו פצעי לחץ בישבן.על פי הרופאים במוסד בדרגה 3.הוצע לבצע לו טיפול עם רימות למכונת ואקום ששואבת את הנוזלים המופרשים.האם זה טיפול שכיח ומוכר.כמה זמן טיפול כזה אורך .האם בדרגה 2עד 3 הטיפול יכול להיעשות על ידי משחות בלבד בבית.

כל הטיפולים מתאימים רימות: מתאימות לפצע אשר זקוק להטריה וניקוי של חללים, משך הטיפול יכול להיות מספר סיבובים של רימות כל סיבוב הינו של יומיים שלושה ואקום או VAC מתאים לפצעים נקיים ועמוקים - כל טיפול נמשך 2-4 ימים ויכול להמשך שבועות רבים, כתלות בפצע אינני יודע מה מצבו של המטופל ולכן לא יודע מה להמליץ.. בהצלחה והחלמה מהירה וחג שמח פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי