פצע שלא מגליד אחרי ניתוח באף

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

17/01/2015 | 07:02 | מאת: עליזה

שלום רב, לפני חודש וחצי עברתי ניתוח באף בשיטת מוז להוצאת נגע עם שתל. כעת נמצאת בשלב של פצע שאינו מתרפא כל הזמן נוצרת קליפה שמתקלפת אחרי שטיפה ושוב פצע ושוב קליפה וחוזר חלילה. שאלתי: מדוע הפצע לא מגליד?( גם שאני מורחת יום יום משחה שקיבלתי מהמנתח) מדוע אין עדיין סימן להווצרות צלקת? עושה רושם כאילו שככה זה ימשיך פצע קליפה ושוב פצע ככה זה צריך להיות? בתודה מראש לתשובתך עליזה

ככל הנראה מדובר בתגובה לתפר פנימי פני למנתח והוא יעזור ! בהצלחה והחלמה מהירה וחג שמח פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי