פצעי לחץ קשים באשכים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

15/01/2015 | 21:34 | מאת: סוניה

שלום , אבא שלי מאושפז בבי"ח שיבא לאחר ניתוח מעקפים . מאחר ונזקק לדיאליזה מיד לאחר הניתוח (שעבר בהצלחה ) , הסתבך מצבו והוא אושפז בטיפול נמרץ לב במשך כחודש . שכב שם ללא הכרה. השבוע הועבר למחלקה פנימית. כרגע בתהליך גמילה בהנשמה ודיאליזה כל יומיים. עוד בטיפול נמרץ וכבר כ חודש סובל מפצעי לחץ באשכים , מדממים. מטופל במשחה פלמינל פורטה . עדיין מדממים. כויות קשות . נראה כי בגלל השילשול עדיין אין שיפור . אנא ממך , עזור לי לו בהכוונה לטיפול ושיפור. מה עלינו לעשות . אודה על תשובה מהירה .תודה מראש

27/01/2015 | 00:00 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

אתם בבית חולים גדול בקשו מכירורג פלסטי שיבדוק וייעץ מה לעשות. ללא בדיקת הפצעים לא ניתן לעזור בהצלחה פרופ שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי