התארכות זמן החלמה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/01/2015 | 09:32 | מאת: אורן

בן 48. בריא. כל השנים כל פצע מחלה או מכה חולף תוך שעות או ימים. בשנה אחרונה, 2 פצעים קלים ביותר התארכה החלמתם כדי שבועות ארוכים ורק בעזרת אנטיביוטיקה וגם על פני זמן. כך גם התקררות. שריר שנתפס מפעילות ספורט לא נרפא כבר 3 שבועות. סוכר נבדק והוא בגבול עליון אך תקין. מה עוד צריך לבדוק ? מה הכיוון בכלל - מה השתנה ?

שאלתך כללית ולא ממוקדת, לא סיפרת איפה הפצעים, סוגם והמיקום המדויק שלהם. פצעים יכולים להיות מסיבות שונות, יש לזכור כי פצע שלא נרפא יכול להיות גם גידול סרטני. ולכם פנה מיד לבדיקה של כירורג פלסטי מומחה, או רופא עור מומחה. וכן לרופא המשפחה לצורך בדיקות כלליות . בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי