בלזאם פרו

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

13/12/2014 | 23:49 | מאת: אורן

שלום האם מוכר לכם החומר שמן בלזאם פרו (Balsam of Peru)? ידוע לי שמבחלקה לסיעוד מורכב באחד המוסדות המכובדים משתמשים בין השאר גם בתכשיר הנ"ל לפצעי לחץ, ומייצרים את זה במקום. האם זה מתאים לכל סוגי הפצעים ובכל הדרגות? מה התכונות של החומר, למה הוא הוא יעיל? תודה

http://en.wikipedia.org/wiki/Balsam_of_Peru חומר טבעי שיש לו תגובות אלרגיות שכיחות ביותר, לי הוא איננו מוכר לצורך חבישת פצעים כרונים ! בהצלחה פרופ שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי