פצע בשד מהנקה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

06/12/2014 | 06:30 | מאת: טל

שלום, בני נולד לפני חמישה שבועות והוא יונק והתפתח לי פצע די חמור בשד הימני. על הפצע נוצרה מוגלה והיתה לי דלקת. רופאת המשפחה רשמה אנטיביוטיקה לדלקת ומשחת בקטרובאן לפצע, פעם ביום למשך שבוע. הפצע לא התרפא ( מאז עברו שבועיים). יועצת הנקה אמרה לי למרוח את הבקטרובאן במשך יומיים לאחר כל הנקה על מנת לזרז את תהליך ההחלמה אולם נראה שהפצע אינו מתרפא. הרקמה כרגע נראית אדומה, חלקה ומבריקה. מה כדאי לעשות על מנת לזרז את ההחלמה ולהקל על הכאב?

לצערי ללא בדיקה של מצבך לא ניתן לעזור ! העקרונות הם: רחצת האזור, חיטוי טוב וחבישה עד להחלמת הפצע, ואז לחזור להנקה באותו השד. בהצלחה פרופ שלום אבשלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי