שטף דם בציפורן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/11/2014 | 23:43 | מאת: עידו

ליפני כיומיים ניטרקה עלי דלת ומאז יש לי כאבים מאוד חזקים. הציפורן הפכה למעין סגול כחול והיתנפחה עד הרגשה של היתפוצצות. עשו לי צילומים ואין שבר או נקע, אך הכאבים לא פוסקים. האם הציפורן תנשור בעתיד? אם כן, כמה זמן עד שתיגדל חדשה? אפשר להיכנס לבריכה? ומתי הנוכחית תנשור? אם לא, מתי זה יעלם? האם אפשר להיכנס לבריכה? והאם הכאבים פסקים בזמן הקרוב?

קשה לדעת באם הציפורן תחייה או לא, על כל ימים יעידו. במידה וכן זה תהליך שלוקח מספר חודשים, עד להחלפת בציפורן. הכאבים יכולים להמשך אפילו שבוע ויותר, ולעתים יש לנקז את ההמטומה מתחת לציפורן על ידי מספר חורים ןהדבר יכול להקל על הכאבים. לגבי רחצה בברכה, רצוי לחכות לפחות שבוע ימים. בהצלחה פרופ שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי