חולשה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

19/12/2016 | 12:31 | מאת: אלי

שלום דוקטור. בן 56 בריא בדרך כלל בריא לא נוטל תורופות אחרי סקס והוצאת זרע סובל מחולשה וכאבים במפרקים חוסר אנרגיה ושחור מתחת לעיניים.לעיתים גם חוסר מצב רוח ורק לאחר יומיים מתחיל לחזור לעצמי.הסיפור הזה כבר נמשך במשך כעשרים שנה. אשח לדעת מה הסיבה לדעתך. ואיזה רופא על לפנות בכדי לטפל בבעיה. ברצוני לציין שהבעיה לא קושרה להתעייפות מהסקס אלה קשורה רק לאחר הוצאת לזרע. תודה אליהו

אלי שלום, על סמך הנתונים שהבאת נראה כי אתה סובל מחולשה באנרגית הכליות. חשוב לי לציין שאין מדובר בהכרח כי יש לך בעיה עם הכליות כאיבר אלא באספט האנרגתי, שכן, כך עובדת הרפואה הסינית. ממליץ לך בחום לגשת למטפל מוסמך המומחה בטפול בדיקור סיני וצמחי מרפא סיניים לאבחנה מעמיקה יותר וטיפול בהתאם. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית