תה ושוקו

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

29/02/2012 | 15:07 | מאת: ענת

האם תה ירוק ושוקו מכילים את אותה כמות הקפאין כמו שמכיל הנס קפה או כמות פחותה ממנו? ושאלה נוספת לגבי תה ירוק- 1- האם כזה של ויסוצקי אכן מעניק את כל היתרונות התזונתים של תה ירוק או שצריך לקנות תה ירוק בחנויות מיוחדות? 2- ידוע שעל כל כוס נס קפה שאני שותה רצוי שאשתה 2 כוסות מים כי קפאין משתן וזה אם אני רוצה לצרוך אכן את כמות הנוזלים היומית המומלצת. האם עלי לשתות 2 כוסות מים גם אם אני שותה שוקו מקקאו או אם אני שותה תה ירוק? האם גם הם משתנים כמו נס קפה? תודה

ענת שלום, ממליץ להפנות שאלותיך לפורום נטורופתיה שלדעתי רלוונטי להן יותר. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית