לאחר התייעצות עם מומחה, נאמר לי שיש לי חולשת טחול. האם זה נכון?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

01/09/2019 | 11:08 | מאת: עומרי

היי, אני בן 26 ולאחר תקופה של כשנתיים שאני סובל החלטתי להיוועץ עם מישהי שטוענת שהיא מומחית לרפואה סינית, לא מזלזל חלילה אבל אשמח להתייעץ גם אתכם. נאמר לי בשיחה שאני כנראה סובל מחולשת טחול לאחר התסמינים הבאים מהם אני סובל: * עייפות. * עצירות. * צרבות. *כאבי בטן וגזים. * דלקת בקיבה . * חוסר חשק מיני. * ליחה דביקה באף לאורך כל היום. * צואה רכה (עד שכבר יש). * התחלה של השמנה בטנית ומותנית. *הרגשת דיכאון וחוסר חיות. לא אמורה להיות סיבה נפשית לכל אלה, יש לי חברה מדהימה והכל בסדר איתי, פשוט אין הסבר! אני יודע שיש הרבה תסמינים. החלטתי לטפל באומפרדקס ולצערי ללא הכדור אני לא יכול לתפקד. בנוסף הכדור עושה אותי מאוד עייף, מחמיר את הליחה וגורם לי להשמנה. אם אכן אני סובל מחולשת טחול, חוץ משינוי בתזונה שאני עושה עכשיו איזה צמח מרפא יכול לעזור לי לרפא את הטחול? תודה רבה!

עומרי שלום, חולשת טחול היא ברמה האנרגתית ולא ברמה הפיזית של האיבר. צמחים ניתנים כפורמולה ולא נלקחים כבודדים. את הפורמולה על המטופל להרכיב לפי האבחנה שלו ורק הוא יכול להזמין אותה עבורך מבית המרקחת. הבעיה בהחלט יכולה להפתר באמצעות דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים תוך כדי שילוב שינויים באורח חיים ותזונה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית