טיפולים לורטיגו קשה מאד

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

03/03/2019 | 21:51 | מאת: סתיו

היי, אני בת 30, בריאה בדרך כלל. כבר חצי שנה שאני סובלת מורטיגו (סחרחורות חזקות, אי יציבות,אי שווי משקל מלווים בבחילות). עשו לי בדיקות דם והכל תקין. עשיתי פיזיותרפיה וסטיבולרית כמה פעמים לא עזרה. עשיתי דיקור סיני 5 טיפולים ולא מרגישה שיפור. עשיתי רפקסולוגיה לא עזר לי לצערי. הבנתי שיש שיטה עם צמחי מרפא, רציתי לשאול מה זה אומר? ומה עוד אפשר לעשות..? שיעזור לי אני ממש סובלת.

סתיו שלום, טיפול בצמחים הוא למעשה מין סוג של רקיחה שנרשמת לך על ידי מטפל מוסמך שאמורה להתאים לטיפול בבעיה ממנה את סובלת באותו רגע נתון ועשויה להשתנות עם מהלך הטיפול. הייתי ממליץ לך לגשת למטפל מוסמך המטפל בצמחי מרפא ודיקור סיני בכדי שיוכל להתאים לך את הפורמולה הטובה ביותר עבורך. הייתי ממליץ לנסות אולי דיקור סיני אצל מטפל אחר ואולי בשיטה אחרת ואולי דווקא ככה תבוא הישועה. דיקור סיני אמור להיות מאוד יעיל בטיפול בבעיה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית