סוג'וק או דיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

03/10/2018 | 22:35 | מאת: אבי

היי שלום ,רציתי לדעת מה מומלץ יותר ללמוד סוג'וק או דיקור סיני קראתי שסוג'וק זה הדור החדש,ברפואה הסינית. השאלה מה אפקטיבי יותר בטיפול למגוון בעיות רפואיות,הסוג'וק או הדיקור הסיני?

אבי שלום, סוז׳וק הוא דיקור קוריאני בכף היד ואילו דיקור סיני הוא הכל הגוף. לא מכיר את האמירה שהסוג׳וק זה הדור הבא וגם לא מכיר הרבה מטפלים הארץ שמטפלים הכלי זה. לדעתי דיקור סיני הינו עוצמתי יותר. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

04/10/2018 | 20:18 | מאת: אבי

תודה על תשובתך. מה אם כן היית ממליץ ללמוד פרט לדיקור סיני שהבנתי שאתה מאוד ממליץ על כך. אני מתכוון איזה תחום לימוד הוא בעל אפקט טיפולי חזק,עם תוצאות מהירות ומתאים למגוון בעיות רפואיות חוץ מדיקור? האם : צמחי מרפא? טווינא? שיאצו? רפלקסולוגיה?עיסוי? או משהו אחר ממה שכתבתי...

בלימודי רפואה סינית (דיקור סיני), יהיו לך קורסים חובה במקצוע מגע (שיאצו, טווינא או רפלקסולוגיה) ותהיה מחוייב ללמוד 3 שנים צמחי מרפא סיניים כך שהכל מצוי באותה החבילה

04/10/2018 | 23:11 | מאת: אבי

תודה על כל המידע

מנהל פורום רפואה סינית