דיקור סיני -שאלה עקרונית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

29/07/2018 | 09:40 | מאת: ליאת

שלום אני מקבלת דיקור סיני.הטיפול כולל מדבקות המכילות מחטים שאותן הדביק המטפל על אצבע בגלל הגבלת תנועה.למשך כמה שעות.האם זה יגרום לקרע במעטפת גידים מכופפים וארוכים?או זה ישחרר את אצבע מקושי כיפוף עד הסוף?עליי לציין שעברתי שני ניתוחים לפני שנתיים וכתוצאה מכך יש קושי בכיפוף.אשמח לקבל תשובה .

ליאת שלום, הדבקת מדבקות המחטים לא אמורה לגרום לשום נזק ואמורה לשרת את האסטרטגיה הטיפולית של המטפל שלך. קשה לומר בשום מקרה אם הטיפול יצליח או לא, בטח ובטח שרק על סמך מעט המידע שכתבת כאן וללא אבחנה מתאימה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

29/07/2018 | 11:28 | מאת: ליאת

עברתי שני ניתוחי ניקוז ועקירה באצבע עקב זיהום לפני שנתיים ומאז יש הגבלה בתנועת כיפוף עד הסוף,ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה לא עזרו וכך כרגע אני מטופלת בדיקור סיני.האם טיפול זה יפתור את הבעיה?אשמח לתשובה כנה תודה

מנהל פורום רפואה סינית