חרדות בגלל הורדת תרופות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

10/05/2018 | 13:49 | מאת: דניאלה

שלום רב. שמי רינת אני בת 50 בגיל המעבר אני הורידו לי את התרופות נגד דיכאון שלקחתי שנים והיום אני כבר לא בטיפול נפשי כזה או אחר. אני רוצה להתנסות בטיפול ברפואה סינית או בטיפול אלטרנטיבי אחר. רציתי לדעת איזה טיפול אלטרנטיבי מתאים לחרדות בכלל,ובפרט מה הכלים לטפל ברפואה סינית בחרדות,והאם מותר אחרי הורדת תרופות לגמרי להתחיל טיפול ברפואה סינית עם זה מתאים לחרדות כי אני בשלב של חוסר איזון עדין בלילות אני בקושי ישנה ופחות רעבה. דיברתי עם הרופא משפחה כי זה הוא מטפל בי מכיוון שאני בעבר הייתי בטיפול נפשי והפסקתי זה לא עשה לי טוב,אני באמת לא יודעת עם החוסר שינה והחוסר רעב הוא בגלל גיל המעבר,תרופות זה קצת מכניס אותי לסוג של חרדה מצד שני ביום יום יש לי מצב רוח טוב.רק בלילה החרדות שמה אני מפחדת שלא ישן זה מה שמכניס אותי לחרדה הייתי אוכלת המון אבל אחרי הורדת הכדורים שזה בסך הכל רק שבועיים מאז שהפסקתי לגמרי מגיע הערב ואני בחרדות. ביקשתי מהרופא משפחה כדור והוא מתנגד לתת לי הוא אומר שזה טבעי עד שאתאזן יקח זמן. אשמח למענה מה עושים ועם אתה יודע על עוד טיפולים אלטרנטיביים לחרדות אני אשמח

10/05/2018 | 13:52 | מאת: דניאלה

רינת שניהם שמות בדויים אני לא רוצה לחשוף את השם האמיתי שלי עם זה מקובל,עם עשיתי טעות מבקשת סליחה זאת פעם ראשונה שאני בפורום. תודה

14/05/2018 | 13:35 | מאת: דניאלה

למה לא עונים? תודה,חג שבועות שמח

שלום רב, מתנצל על העיכוב במענה, רק עכשיו ראיתי שישנה שאלה שלא עניתי עליה. לשאלתך, דיקור סיני הוא טכניקה נהדרת לטיפול בחרדות. הטניקה מתאימה בשילוב עם תרופות או במצב בו כבר הורדו התרופות וישנם עדיים סימפטומים שהיית מעוניינת לטפל בהם. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית