פונדקאות בחו"ל ע"י בני זוג מאותו מין

דיון מתוך פורום  פונדקאות

20/08/2012 | 17:54 | מאת: אבי

שלום רב! ברצוני לדעת אם אתה מתעסק עם האפשרות של בני זוג ממין זכר לבצע הליך פונדקאות בחו"ל ומה ההליך הנדרש להכרה בהורות של שנינו מאחר שזה יעשה מתרומת ביצית ומזרע של אחד משנינו? תודה

20/08/2012 | 23:46 | מאת: מנור מדיק

אבי שלום נכון לעכשיו אנחנו מבצעים הליך פונדקאות כולל תרומות ביציות בגיאורגיה. בגיאורגיה ניתן לעשות פונדקאות לזוגות סטרייטים או לנשים בודדות. עד לפני כמה חודשים ביצענו הליך לבני זוג ממין זכר בחו"ל נולדו מספר תינוקת כולל תאומים, עכשיו כול מאמצינו בהליך פונדקאות בגיאורגיה. נשמח לעזור ולנסות לתת יעוץ מנור מדיק 03-5477504

מנהל פורום פונדקאות