הטיפול התרופתי אינו משפיע

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

31/10/2006 | 22:59 | מאת: דבורה

שלום, בני בן 14.8 שנים.מאובחן מגיל 5 ADHD + לקות למידה לא קלה. לקח בעבר כל סוגי הריטלין ולא עזרו לו.המצב בבית הספר ובבית קשה מאוד.בשלוש שנים האחרונות לקח אדרונקס 4mg זה כמה חודשים גם האדרונקס לא משפיע. אנחנו אבודים והוא מבקש לקבל טיפול כי אינו מרוכז כלל בשעורים.גם הטיפול הפסיכולוגי אינו משפיע(לא מורגש שהוא מטופל.) אנא עצה להמשךמה עושים לאן פונים. תודה,דבורה

דבורה שלום רב, הנושא מורכב ודורש התערבות ישירה של מומחה. אתן לכם הכוונה ברצון רב. באיזה איזור אתם גרים ? בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה