בעית היתנהגות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

06/04/2007 | 19:47 | מאת: אורית

שלום שמי אורית ויש לי בעיה עם הבן שלי בן ה-7 וחצי הוא בכיתה ב הבעיה שלי היא שהילד מיתנהג ממש לא יפה בבית הספר כמו לא מקשיב למורה מציק לילדים מפריע לקבוצה שבה הוא יושב כל יום יש לי תלונות מיתנהג כמו תינוק לא חושב על מה שהוא עושה לקחתי אותו לאיבחון פסיכולוגי ובעמלצות כתבו טיפול ריגשי אנחנו לוקחים אותו פעם בשבוע למטפל בשלושה החודשים ארישונים הכול היה בסדר ואז הוא אתחיל עם ההיתנהגות לא יפה אני לא יודעת מה לעשות העים יכול להיות לילד בעית ריכז רציתי לצין עוד פרט אחד שבלימודים הוא בסדר ואין לי בעיות איתו בלימודים למרות שאני חושבת שהוא יכול להגיע ליותר עם רק היה מקשיב מה לעשות המורה לא רוצה לקחת אותו לטיולים בלי שאני יבוא בבית הספר יש רק תלונות בבית הוא לא ממש מיתנהג יפה שעורים הוא מוצי לי את הנשמה מה לעשות בבקשה תעזור לי עונשים שאכי פוגעים בו לא עוזרים ואני לא יודעת מה עוד לעשות השמך לקבל תשובה תודה אורית

אורית שלום רב, על מנת לתת הכוונה טובה לילד, יש לייצב תחילה את ההורים. חשוב מאוד שתתשתפו בהדרכה יחידנית או קבוצתית של הדרכת הורים. כיתבי לי בבקשה היכן אתם גרים ואוכל לתת לכם הכוונה בהתאם. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה