הפרעת קשב?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

06/03/2007 | 19:55 | מאת: טלי

ילדה בת 5, קשיי שפה בעיקר בהבעה, קשיי שיום ושליפה, השהיות ארוכות מאווווד בין שאלה ששואטלים אותה ועד למתן תשובה, לעיתים בתום ההשהייה תתן תשובה מתאימה לעיתים זקוקה לחזרה שוב, זקוקה שיחזירו אותה כל הזמן למטלה, נראית כאילו חולמנית. האם זה משהו שיכול להתאים לבעיית קשב ללא היפראקטיביות?

טלי שלום רב, אכן, סביר מאוד שמדובר בהפרעת קשבת וריכוז, ללא תנועתיות וללא אימפולסיביות, מה שנקרא בשפה המקצועית ADD . הפורום עומד לרשותכם בכל מקרה של שאלה נוספת. בברכה, ד"ר מ. למפיט

20/03/2007 | 14:37 | מאת: אורנה

ממליצה לך מאוד על איבחון וטיפול במרכז אלבאום. גישה נעימה ולא דידקטית ותוצאות שכמותן לא ראיתי!

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה