בעיית הפיכת מילים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/02/2007 | 20:24 | מאת: כמאל

אני מחנך ילדה בת 8 שנים במסגרת חינוך מיוחד . יש לה בעיית כתיבה מעניינת היא כותבת את כל המילים בהיפוך אותיות. למשל: ילד = דלי. השאלה שלי היא האם זו בעיה אורגנית במוח ואין אפשרות לשיפור? או שיש אפשרות לשיפור וזו בעיה פסיכולוגית ? תודה רבה מראש

כמאל שלום וברכה, ברוך בואך לפורום. התאור שלך מתאים ללקות אורגנית. ממליץ לך להעביר את הילדה (בעזרת הוריה, כמובן) להערכה בידי רופא ילדים התפתחותי או נוירולוג מומחה לילדים ונוער. הפורום עומד לרשותך בכל מקרה של שאלה נוספת. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה