לקיחת תרופה בשם אדרל להפרעת קשב.

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/11/2011 | 21:40 | מאת: סנדרה

שלום רב. בני אובחן עם הפרעות קשב וריכוז והפסיכיאטרית קבעה שהוא צריך לקחת טיפול תרופתי, אז היא נתנה לו תרופה בשם אדרל. מזה כיומיים הילד לקח את תרופה. היא נתנה לו מינון של 5 מ"ג. הילד אינו חש בטוב, כבר ביום הראשון הופיעו כאבי ראש והיום יש לו כאבי בטן עזים, עם חוסר תאבון ובחילות. רציתי לשאול מה עלי לעשות? האם זה יכול להיות מהתרופה כל התסמינים הללו או ממשהו אחר. אבקש לחזור אלי בהקדם.

שלום רב, יש לחזור אל הרופאה הפסיכיאטרית. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה