בעית למידה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

09/01/2007 | 01:09 | מאת: עלומי

שלום ,אני ניצב בפני בעיה שמקשה עליי את המימוש העצמי ,הלימודי והמיקצועי שלי אשמח לקבל תשובות מלומדות לגביי בעיה זו.זה כ-4 שאני מנסה ללמוד במוסדות להשכלה גבוהה אולם בהצלחה מינימלית מאוד ביחס לנתוני ההתחלתיים.אציין נתונים יבשים להבהרת חומרת הבעיה,צינוי במבחן הפסיכומטרי עומד על 736 ,יש לי בגרות מלאה ואני מצטיין במיוחד במתמטיקה אם כי טוב בכל שאר הנושאים באותה המידה.הלמידה לבגרויות ולפסיכומטרי לא דרשה ממני השקעה או מאמץ מיוחד,לא כך הלימודים באקדמיה שאיתם לא הצלחתי להתמודד.יש לציין כי הבעיה אינה קוגניטיבית ,אינני סובל מדיסלקציה,דיסגרפיה או דיסקלקוליה ומהירות מחשבתי הינה יוצאת דופן(זה לא המקום להצטנע...).חיי היו קשים ומלווי טראומות רבות בילדותי מכאן חשדי כי הבעיה רגשית(אנא אל תפתרו אותי בתשובה של "לך לפסיכולוג" גם כי איני רוצה בכך וגם כי לא אעריך זאת...). אודה לכם מאוד אם אקבל תשובה רצינית לסוגייה זו. בברכה

שלום רב, נסה, בבקשה, לרשום לעצמך וגם לפורום, באיזה נקודות בדיוק אתה מתקשה. ברור מאוד היכן אינך מתקשה. לאחר תשובתך יהיה יותר קל להתייחס לפנייתך. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה