צריך עזרה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

06/03/2011 | 01:11 | מאת: אייל

אני בן 21 1 אני מרגיש שכל דבר שאני מתחיל בו אני לא מסיים [רשיון נהיגה לימודים ,אימון כדורסל וכולי] 2 שאני לומד כל הזמן הרגלים זזות 3 אני מאבד הרבה דברים [אחרי זה מוצא ] כביכול לא מרוכז במה שעושה חושב על משהו ובאותו זמן שם את הדבר במקום מסוים ולכן לא זוכר היכן שמתי 4 קופץ מדבר לדבר [אפי באינטרנט קופץ מנושא שמתחיל בו [רוצה איזה הורדה ,ומשהו תופס אותי באמצע ועובר אליו] 5 ארגון זמנים לא הגיוני רואה שעושה תמיד בזמן קצר יותר ממה שנצרך כאילו מארגן יום שלא יכול להיות 6 תמיד מגיע 5 דקות יותר מאוחר 7 יש טיפה קושי אז עוזב את הדבר סף תסכול נמוך 8 כל דבר אני לא עושה בזמן ,רק מתי שאין ברירה ואז מרגיש תחושה של כח לעשות -שאין ברירה דוחה דברים לרגע האחרון דבר נוסף [בלימודים דברים מורכבים שיש להם הרבה פרטים מאד קשה לי] לאמא שלי ממש יש לה את אותם דברים ומאופינת בבית מבולגן הרבה פעמים אין אוכל בזמן רק מאוחר בלילה מאבדת הרבה פעמים דברים מאחרת תמיד לפגישות וזמנים אני מרגיש בבעיה בן של בעיה מה עושים ? זה בעיות בקשב וריכוז או מה זה? אשמח לשמוע חוות דעת מה זה ומה כדאי לעשות תודההה רבה רבה [אפילו מכתב זה כבר חצי שנה אני רוצה לעשות וכל פעם דוחה]

שלום רב, אבחון מהימן ואימון אישי בהתאם לממצאים, יפתרו את הבעיות. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה