בן 4.8 עם בעיות התנהגות.

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

26/12/2010 | 13:34 | מאת: מיטל

לדר' למפיט שלום רב, בני בן 4.8 יש לו בעיה בויסות התחושתי מטופל ע"י ריפוי בעיסוק כמעט שנה אך זה לא עוזר....בנוסף לילד יש בעיות היתנהגות קשות הוא כול הזמן נמצא בתזוזה מתמדת אין אצלו דבר כזה ללכת הוא כול הזמן רץ וקופץ ,מרבה להיתרגז לצעוק להרביץ אינו יכול לשבת יותר מ-5 דק' לעיתים עושה דברים "בלי לחשוב" מה יכול לקרות לו. בגן אינו מצליח לשבת בזמן מפגש וכו'. אני יודעת שקיימת בעיה אך אני לא יודעת מה עליי לעשות אני אובדת עצות.מרוב איבחונים וטיפולים שקיימים אני לא יודעת מהיכן להתחיל.

שלום רב, ממליץ לכם לפנות לרופא ילדים מומחה בהתפתחות הילד + קשב/ריכוז, שם תקבלו אבחון והכוונה. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה