אבחון

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

21/11/2010 | 11:31 | מאת: אירית

בתי בת ה-16 אובחנה באבחון הדידקטי כבעלת דיסלקציה פונולוגית. ומתקשה בעיקר במקצועות בעלי מלל ןלשון,מתמטיקה,ביולוגיה. קשה לה לזכור הרבה חומר וזמן רב. עברה גם אבחון פסיכולוגי כדי שתקבל הקלום ושאלונים מותאמים בבגרויות . אני מעונינת גם באבחון קשב וריכוז. על איזה סוג של אבחון היית ממליץ,האם BRC או TOVA מומלצים? תודה

שלום רב, ממליץ לבצע אבחון מסוג BRC . כתובות וטלפונית ניתן לקבל במייל: [email protected] בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה