בעיות חברתיות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

02/11/2010 | 11:25 | מאת: א

שלום רב בני הבכור בן 6 ואנו כהורים סוחבים איתו בעיות התנהגותיות מעל לשנה וחצי שהחמירו . הילד כל הזמן ממהר בעבודותיו כאילו מרוצה להוכיח משהוא,אינו מסתפק במועט ולעיתים בעל התקפי זעם. ברצוננו לברר היכן יש מקומות ללימוד כישורים חברתיים בדרום והאם צריך לשלב עם זה ייעוץ פסיכולוגי צמוד. כמו כן,האם תיעוד של עזרה פסיכולוגית בגיל 6 לא יזיק לילד בעתיד ? תודה

שלום רב, כתובות ומספרי טלפון נמסרים במייל: [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה