עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/10/2010 | 18:51 | מאת: אמא של..

שלום דר' מאיר בצענו מבחן טובה לבני בן ה-9 ,נוירולוג נקבע לנו תור לעוד חודשיים,אני אודה לך מאוד באם תוכל לתת לנו כיוון לגבי תוצאות הבדיקה:ללא ריטלין-מיקוד קשב שגיעות השמטה-תקין אימפולסיביות שגיעות תגובת יתר-תקין זמן תגובה-לא תקין(61 ,66 ,63 ) עקביות תגובה-גבולי (68 ,85 ,82) לאחר מתן ריטלין- רק זמן תגובה לא תקין (69 ,78 ,75 ) תודה,תודה,תודה

שלום רב, מבחן TOVA הינו מבחן מיושן, לא מדויק, לכן - לצערי - אין אפשרות לייעץ על בסיס המבחן הזה. ממליץ לכם לבצע מבחן BRC ואז להתייעץ לגבי המשמעויות. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה