בעיית קשב וריכוז בגיל מבוגר?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

31/12/2006 | 18:24 | מאת: אורלי

שלום רב, אני בת 31, ואני חושבת שהבנתי לאחרונה שיש לי בעית קשב וריכוז...(יש לי גם בעיית שמיעה מלידה- לא שומעת באוזן אחת לחלוטין) אני התחלתי לעבוד לאחרונה במשרד, אין לי בעיות עם המחשב, ופעולותיו, אך יש לי בעיות ריכוז ולחץ שיש סביבי הרבה קהל שנמצא לידי וכשיש עומס.. אני שוכחת איזה טפסים ששייכים למקרה מסויים, אחרי שיום קודם הוסבר לי על נושא מסויים. הרגשה של שיכחה ריגעית.(לא יודעת איך לתאר זאת) אני מנסה בכל כוחי להיות קול ולא מתיאשת אך עדיין אני עושה רושם כלפי חוץ שאני לא מרוכזת ולא בחורה רצינית. איך אני בודקת אם יש לי בעיה?למי עליי לפנות... אני מרגישה כאילו שאני לא שווה כלל ושאין לי יכולות למרות שאני מנסה בכל כוחי לעמוד בקצב העבודה. אני מתוסכלת מאוד לאחרונה..למי עליי לפנות לעזרה לדעתך? האם תרופות מסויימות יעזרו לי? האם החוסר שמיעה שלי קשורה לבעייה? למרות שאני שומעת מצויין באוזן השנייה. אודה לך על תשובתך, וסליחה על אריכות שאלתי.

אורלי שלום רב, תודה על השאלה המפורטת והברורה. כמובן, אין צורך להתנצל על האריכות. זה עוזר מאוד להבין את המהות של העניין. לעצם השאלה: ממליץ לך לבצע אבחון מותאם לגילך ולמשימות שלך. כיתבי לי בבקשה בדואר אלקטרוני באיזה איזור את גרה, ואני אשיב לך המלצה בהתאם. [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

01/01/2007 | 15:26 | מאת: אורלי

תודה על תשובתך, כתבתי לך לאיימיל את מקום מגורי שיהיה יום טוב

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה