איבחון קשב וריכוז - מה לעשות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/09/2010 | 12:49 | מאת: הדס

שלום שמי הדס (בנובמבר יהיה 8 - הכי צעיר בכיתה) אמא לילד בכיתה ג לפני כארבעה חודשים עישתי לו (ולי) איבחון brc לקשב וריכוז - אני צריכה ללכת לנוירולוג לפיענוח - 1. אשמח לקבל המלצה על נוירולוג ילדים אחראי (שלא יזרוקאותי ישר לתרופות אלא באמת יעריך את מצב הילד) וכן אילו עוד דברים אני יכולה לעשות כדי לעזור לו ( פעילויות / חוגים / ריפוי בעיסוק וכדומה) אני גרה באיזור השרון הדס

שלום רב, אשמח לסייע לך למצוא פתרון נאות, באמצעות המייל שלי: [email protected] שנה טובה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה