מתי או איך הבן שלי יוכל לשלוט בעצמו ללא קונסרטה?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

22/06/2010 | 23:38 | מאת: רונן

הבן שלי בן 12 ואובחן עם הפרעת קשב ללא היפראקטביות+הפרעה מרדנית מתנגדת-עם קונסרטה 36 מ"ג הוא פשוט מלאך,מנומס ומלא אמפטיה לזולת אך ביום שהוא לא לוקח הוא חוזר לסורו-היום היה אירוע אלים...לשאלתי למה הוא לא לקח את הכדור הוא ענה שביום שלא לומדים כמו היום שהיה חזרות להצגה הוא חשב שלא צריך...{הוא בעט בילד שבדרך כלל חוטף ממנו ללא סיבה ממשית}הוא שאל עד מתי הוא יצטרך לקחת את הכדורים המעצבנים-אמרתי לו שהוא חייב לקחת קונסרטה עד גיל 18 ואז ה-ODD יעבור לו לבד...האם יש דרך ללמד אותו לשלוט ביצר...העניין הוא שהוא כן מודע להפרעה שלו אך פשוט ללא כדור אין לו את הכוחות לשלוט בעצמו...אין פה קטע של ענישה כי הוא יודע טוב מאוד מה נכון ומה לא רק שיש בעיה של שליטה על היצר...האם זה באמת עובר בגיל 18 ...?

שלום רב, אכן, לקראת גיל 18 שנים, מחצית מהלוקים בריכוז ובתחלואה נלווית (כגון ODD ), אכן מחלימים מתופעות אלו. מאחל לכם הצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה