השפעות של ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/05/2010 | 23:13 | מאת: שלי

שלום ד"ר מאיר למפיט, אני בת 22, סטודנטית ומתקשה בלימודים. לכן ניגשתי לבדוק את הבעיה ע"י מבחן טובה CPT-אשר הדגים יכולת קשבית תקינה, וע"י אבחון פסיכו-דידקתי (לקויות למידה) אשר מצא כי אין לקויות למידה אך קיים חשד להפרעת קשב וריכוז. לפיכך, הומלץ לי לקחת את הריטלין הרגיל או ריטלין LA. ובנתיים, אני לוקחת רק את הריטלין הרגיל והוא גורם לי לתחושות מוזרות- עודף מרץ,אדרנלין,פעימות לב חזקות... 1. מדוע הוא לא גורם לי להתרכז ולהתפקס? 2. האם השפעה כזו או אחרת של ריטלין מעידה אם אכן קיימת אצלי הפרעת קשב? כלומר, אם הריטלין לא השפיע אז כנראה שאין לי בעיה? 3. קיבלתי בנוסף מרשם לריטלין LA ואני רוצה לקבל המלצה אם כדי לנסות אותו- אולי הוא כן ישפיע עליי? תודה רבה, שלי.

שלום רב, קרוב לוודאי שאת לא חשה תגובה לטיפול משום שהמינון נמוך או משום שסוג הריטלין שקיבלת איננו מתאים לך. ממליץ לך לחזור למומחה שרשם לך את התרופה, ולהוועץ בו לגבי ההמשך. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה