חלומות בהקיץ

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/04/2010 | 15:24 | מאת: רחל

יש לי ילד בן 9 כאשר הבעיה שלו הוא שהוא "נעלם" בכיתה מדי פעם, העניין התחיל להפריע קצת למורה, כי צריך להעיר אותו כדי להתחיל להעתיק מהלוח. בעבר חשבתי שקצב הכתיבה שלו איטי ועל כן ביקר בריפוי ועיסוק היום אינני חושבת כך אלא שהחולמנות היא הגורם לחוסר העתקה של חומר. הוא ילד טוב, מקשיב, לומד ואין בעיות התנהגויותית - האם הנוש מצריך איבחון, האם יש צורך לפנות לנורולוג או שזה נורמלי לגילו

שלום רב, ייתכן מאוד שמדובר בקשיי ריכוז עם מרכיב עיקרי של מוסחות. ממליץ על אבחון מקצועי מלא, בהתאמה לגיל. בכבוד, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה