שאלה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/04/2010 | 20:12 | מאת: שלי

שלום, אני סטודנטית בת 22 ומרגישה שאני סובלת מקשיי למידה, ומחוסר ריכוז (ללא היפראקטיביות). רק עכשיו אני מתחילה לטפל בבעיה: עשיתי מבחן טובה שבו יצא שאין לי כלל בעיה ואני בנורמה. בקרוב אעשה גם אבחון של לקויות למידה. הנוירולוג נתן לי לנסות ריטלין של 10 מ"ג, ואכן ניסיתי אך אין לזה כלל השפעה עליי. מדוע? ייתכן שאין לי הפרעות קשב וריכוז? יכול להיות שאני צריכה תרופה אחרת? האם ייתכן שאני ינסה עוד תרופות מסוגים שונים ושום דבר לא ישפיע עליי? אני דיי מיואשת כי אני ממש מרגישה שיש לי הפרעת קשב שאף אחד לא מאבחן אותה.

שלום רב, לצערי עברת תהליך אבחון וגם המלצת טיפול שאינם נכונים כלל ועיקר. יש לבצע אבחון קשב וריכוז יעיל ומדוייק, וכן להמליץ לך על טיפול שהינו באמת מתאים לגילך ולבעייתך. במידה והינך מעוניינת בהמלצה לאבחון איכותי, נא היי עימי בקשר במייל: [email protected] בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה