אבחון התפתחותי מלא?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

08/04/2010 | 23:28 | מאת: שיריש

שלום! בני בן ה 3.5 אינו מניח לנו, הוריו, להנחות אותו איך לבצע דברים שבהם מתקשה, או ללמד אותו מיומנויות / נושאים חדשים ואיננו יודעים אם זה נובע מחוסר ריכוז ("פתיל קצר") או מרצונו העז להראות שהוא יודע לעשות כל דבר "לבד". אנו חוששים שחוסר שיתוף הפעולה שלו והקופצנות שלו בכל פעם שמנסים ללמד משהו חדש (כמו צבעים, למנות וכדומה) תעכב את התפתחותו (עדיין יש לו שגיאות רבות בדיבור והוא אינו גמול ).איננו יודעים אם מדובר בהפרעת קשב וריכוז או בבעיה אחרת (הוא גם מתוסכל הרבה - בוכה וכועס ).יש לציין שבגן מתנהג יפה ומשתף פעולה בלימוד נושאים חדשים. האם תמליץ גם במקרה שלנו על "אבחון התפתחותי מלא"? במידה וכן, אודה להמלצתך על מכון אבחון שכזה באזורנו.

שלום רב, נא כיתבו לי באיזה איזור אתם גרים, לדוא"ל: [email protected] ואני אשיב לכם המלצה לאבחון איכותי באיזור מגוריכם. בברכה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות – אבחון וטיפול בקשב וריכוז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה