תוצאות מבחן טובה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

21/12/2006 | 13:12 | מאת: limor

דר' למפיט ביתי שיר ערכה מבחן טובה ולהלן התוצאות: בדיקה ללא ריטאלין בדיקה עם 20 מ"ג ריטאלין המדד הנבדק ציון תוצאה כללית אינה תקינה תקינה ציון ADHD 2.31- (מתחת ל 1.80- לא תקין) 2.3 (מתחת ל 1.80- לא תקין) ציון סטנדרטי 70 86 שגיאות השמטה – קשב וריכוז OMISSION ERRORS 9.26% 1.23% שגיאות תגובת יתר – אימפולסיביות COMMISSION ERRORS 7.5% 2.16% זמן תגובה MSEC (Response time) ms 379 ms 315 מידת ההשתנות של זמן תגובה (Response time variability) MSEC ms 102 ms 60 מה זה אומר שיש לילדה הפרעת קשב וריכוז מה שנקרא ADD או ADHD? תודה, לימור

לימור שלום רב, כתיבתך איננה ברורה. האם אוכל לראות את המסמך בדוא"ל או פקס ??? תודה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה