קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

17/12/2006 | 21:40 | מאת: אלונה

ערב טוב בני אובחן לפני שלוש שנים עם בעיית קשב וריכוז והומלץ לטיפול בריטלין,לאחר מספר חודשים לאחר פיתוח טיקים עברנו לקונצרטה והטיקים נעלמו.לפני מספר חודשים הבן שלי החל לפתח טיקים בצורת נחירות .שאלותיי הן:האם יש קשר לקונצרטה?האם מומלץ לעבור שוב את מבחן טובה על מנת לראות את ייעילות התרופה או המינון שכן איני לצערי הרב סומכת על דעתה של המורה.אשמח לקבל תשובות בהקדם תודה

שלום רב, נראה לי נכון לבצע אבחון עדכני, לוודא מה הילד צריך כעת, לשקול טיפול תרופתי מול טיפול לא-תרופתי, אם טיפול תרופתי - מה הכי מתאים. כלומר, לעניות דעתי עליכם לבצע הערכה מלאה, עדכנית ומחודשת. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה