מה הסימנים המוקדמים ?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

02/12/2006 | 21:47 | מאת: חביב

שלום רב, ברצוני לדעת מה הסימנים המוקדמים לבעיות קשב וריכוז ?. ובאיזה גיל אפשר כבר לזהות את הסימנים המוקדמים ? תודה

חביב שלום רב, סימנים ראשונים להפרעת קשב וריכוז ניתן לזהות החל בגיל ארבע שנים. הסימנים יכולים להיות אחד או יותר מבין הבאים: חולמנות ומוסחות (חוסר תשומת לב), תנועתיותיות-יתר (חוסר סבלנות עם תנועתיות רבה, קושי לשבת ולהקשיב בפעילות קבוצתית בגנון, קושי לשבת ולהאזין לסיפור), אימפולסיביות (קושי לעמוד בתור, קושי להמתין לסיום דבריהם של הורים או צוות הגן). בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה