חוסר איזון במערכת התחושה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/11/2006 | 14:17 | מאת: אוה

בני בן השנה וחצי אובחן כסובל (ככל הנראה) מחוסר איזון במערכת התחושה העמוקה. המליצו לי על עבודה בבית באמצעות כדור פיזיו, מסאזים, קפיצות, טרמפולינה, ערסל וכו'. נאמר לי שככל שהעבודה תהיה אינטנסיבית יותר, כך הטיפול ישפיע יותר. הייתי רוצה לדעת כמה זמן ביממה רצוי להשקיע בנושא וכן אם יש משהו נוסף שניתן לעשות בגיל זה, לשיפור המצב.

אוה שלום רב, שאלתך הועברה לגב' הני אפלבאום, מומחית בכירה בנושא הוויסות החושי. מובטחת תשובה במהלך השבוע הנוכחי. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

לעיונכם ותגובתכם, בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה