נפיחות בקרסול

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

23/08/2009 | 10:47 | מאת: יעקב

בן 62,קרסול ימין נפוח מאד באופן קבוע,בדיקת דופלר העלתה שמערכת כלי הדם תקינה,ושאולי קשור למערכת הלימפה(אין בדיקה מתאימה). בדיקת מישוש באזור בלוטות המפסעה לא העלתה ממצא חריג.אין כאבים, הגבלות תנועה לעתים רחוקות ולפרקי זמן קצרים ביותר.עוסק בספורט הרבה שנים(הליכה/ריצה). מה הלאה?

אתה צריך להבדק ע"י אורטופד כדי לשלול בעייה אורטופדית - כגון דלקות בגידים או דלקת פרקים. צריך לשלול גם בעיות כלליות כמו לחץ דם גבוה אצל רופא המשפחה

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית