כאבי רגליים+כפות ידיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

28/09/2006 | 18:55 | מאת: שוש

מזה כשנה וחצי אני סובלת מכאב ברגליים -ברכיים ומטה כאבים נסבלים אבל לא נמצא ממצא שבעקבותיו אקבל טיפול מדי פעם יש נפיחות בקרסול וכאב כל שהוא בברך וקשה לי לעמוד זמן רב במקום אחד חשוב לציין שהיתה לי בעיה של יתר פעילות בבלוטת התריס וטופלתי ב-מרקפטיזול+ פרולול במשך כמה חודשים החל מינואר. כעט המינון הוא מינימלי של חצי כדור מרקפטיזול פעם בשבוע. ההרגשה הקבועה ברגל היא של חוסר גמישות בשרירים,עם כאב קל דרך אגב תחושה כזאת יש לי גם בכפות הידיים. אשמח לקבל עצה. תודה מראש

29/09/2006 | 14:37 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום כאבים כפי שאת מתארת עלולים להיות תופעת לוואי של תרופות, בייחוד מרקפטיזול ומוריד כולסטרול כדוגמת סטטינים. בחינה מחדש של כל התרופות שאת נוטלת, עם רופא המשפחה זו עצתי

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית