בעיה ביציבות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

10/10/2007 | 08:42 | מאת: שני

אני בת 22 ומזה שלושה שבועות אני סובלת מחוסר יציבות ואיבוד שיווי משקל. כשאני הולכת אני מרגישה כאילו מישהו דוחף לי את הראש לצדדים קדימה ואחורה למרות שפיזית הראש שלי לא באמת זז. מאוד קשה לי להסתובב בקניונים כי אני מרגישה כאילו עוד רגע אני הולכת ליפול. אני בחורה בריאה בד"כ. האם אנמיה יכולה להיות הסיבה לבעיה ?

17/10/2007 | 16:16 | מאת: נחום

טוב ביותר זה לפנות לרופאת משפחה בקופת חולים ולבקש הפנייה לבדיקות. בנוסף כדאי אולי בדיקה של האוזן שם נמצא החלק האחראי על שווי המשקל.

18/10/2007 | 07:20 | מאת:

שלום רב הפרעת יציבה בגילך מחייבת בדיקה כללית , בדיקות דם בעיקר רמת ויטמין B12 , ובדיקה נוירולוגית עם הדמיה מוחית . כל טוב