"כאב ראש ??? " - מספר שאלות דחופות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

30/09/2007 | 19:44 | מאת: אנונימית

ערב טוב וחג שמח ! כ-10 ימים אני סובלת מכאב ראש מאוד משונה...בתחילה חשבתי שזה כאב ראש רגיל ( בוריאציה חדשה ) , לקחתי כהרגלי אופטלגין...אך הוא לא עזר. ככל שעברו הימים, ועקבתי אחרי "כאב ראש" - הרגשתי שזה לא כאב ראש, אני לא מרגישה כאב, אלא יותר תחושה של בעירה תת-עורית, כאילו שורשי השיער בוערים על אש קטנה או/ו בעירה של עור הקרקפת - וזאת בעוצמות הולכות ומשתנות, כל פעם באזור אחר בראש, פעם הקודקוד, פעם בצדדים וכו'. התחושה היא מהבוקר עד הלילה...לא נעלמת... ביום חמישי האחרון - פניתי למוקד של קופ"ח - ( רופאת המשפחה שלי הייתה בחופשה ). הרופא שבדק אותי , בדק מספר אפשרויות, ומסקנתו היתה שככל הנראה זאת דלקת בשריר הראש. המלצתו הייתה - זריקה של וולטורן ( לא הסכמתי ), ובהתאם לכך בקשתי ממנו כדור. הוא רשם לי אוטופן ( 600 מ"ג ) פעם ביום, ואלגוליזין ( 500 מ"ג ) 3 פעמים ביום. כבר 3 ימים אני עם כדורים הר"מ - ואין שום הקלה או שיפור, התחושה הנ"ל עדיין מלווה אותי במהלך היום, כפי שציינתי לסירוגין בעוצמות משתנות. היום בבוקר פניתי רופאת משפחה ע"מ לשתף אותה בהכל. קבלתי הפניה - לנוירולוג. הנוירולוג שקבעתי אליה טור תקבל אותי רק ביום רביעי...הקרוב. הערה חשובה : ברור לי שחייבים לראות ולבדוק, וזאת אעשה כמובן ביום רביעי הקרוב, אך אם באפשרותכם לעזור לי , אפילו בקצת, היום , מאוד אודה לכם - המצב הר"מ מתחיל להטריד ולהדאיג ( 10 ימים - ללא שינוי ). ברשותכם, מספר שאלות מטרידות : 1. האם יש איזה שהיא תרופה שיכולה לעזור לי עד הביקור אצל נוירולוג ? 2. האם פרוקסול פורטה יכול לעזור ? 3. מהן האפשרויות לסוג כזה של תחושת "כאב" - דיאגנוזה ??? 4. האם יש דברים שכדאי שאשים לב עליהם עד הביקור אצל נוירולוג ? תודה מראש על סבלנותכם ותשובתכם המהירה...

30/09/2007 | 22:13 | מאת: חסויה

היי ערב טוב לך להפתעתך גם אני מרגישה ככה כבר כמה זמן כאילו נמלים קטנות על הקרקפת כאילו שורשי השיער זזים לאט לאט כמו בעירה קטנה זה נשמצע מצחיק אבל זה מלחיץ אותי ואני מאוד חוששת ללכת לרופא אשמח לשמוע תגובות אולי לאיזה כיוון הסיפטומים האלה מובילים לאיזה כיוון ??? מה זה יכול להיות עצבים אולי ? או משהו שקשור לזרימת דם ? אשמח אים תעדכני אותי ערב טוב,

05/10/2007 | 17:12 | מאת:

שלום רב בעיה נוירלגית לא נפטרת עם אנטיאינפלמטוריים , וכך זה נישמע . אומנם בינתיים את כבר ראית נוירולוג , יש מקום לטיפול כרוני בתרופות שפועלות על מבנה עצב כמו אלטרול , טגרטול , גבפנטין . כל טוב .